WhatsApp_Image_2018-11-11_at_17.31.47_0d20f.jpeg

După aproape 16 ore de la izbucnire, incendiul care a cuprins un depozit de mase plastice pe strada Mimiu din Ploiești nu a fost încă stins de pompieri.

Luni dimineața, la locul incendiului sunt în continuare 9 autospeciale ale ISU Prahova, care lucrează pentru lichidarea focului și înlăturarea efectelor negative.

Imagini de la locul incendiului care a otrăvit aerul din Ploiești

În total au ars peste 5000 de tone de mase plastice și alte deșeuri în depozitul aparținând firmei Urban Icim din Ploiești, radiată încă din 2015 de la Registrul Comerțului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și:Incendiu la un depozit de mase plastice din Ploiești. Ploieștenii din zonă avertizați să nu iasă din case - VIDEO, FOTO

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Astăzi vor fi date publicității și rezultatele analizelor de laborator prelevate de inspectorii APM Prahova de la locul incendiului, al cărui fum degajat a fost vizibil de la o distanță de peste 15 km.  (FOTO AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.