HARTA interactivă scenariilor după care se redeschid școlile pe 5 mai, în fiecare localitate

0

Harta localităților după scenariile în care se redeschid școlile pe 5 mai 2021 a fost creată de echipa proiectului Romanian Economic Impact Monitor.

Cercetătorii au adăugat pentru părinții, elevii și profesorii din România o funcție “Școală” care poate fi selectată din partea dreaptă și care indică scenariul școlii/școlilor din acea localitate.

Harta interactivă poate fi accesată AICI

În cazul localităților cu o rată de incidență sub 1 la mie, pe hartă apare scenariul verde și indicația “prezență fizică”.

În localitățile aflate în scenariul galben, cel roșu fiind desființat prin comasarea cu acesta, rata de incidență este de peste 1 la mie și pe hartă apare indicația “școală online”.

Această indicație este valabilă pentru clasele V-VII și IX-XI, elevii de cilul primar și copiii de grădiniță venind fizic la cursuri/activități până la intrarea în carantină a localității, indiferent de scenariu.

sursa: edupedu.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău