ridicare-masina.jpg

Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești a redactat proiectul de hotărâre referitor la măsura de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului.

 

Potrivit conducerii SGU, tarifele de ridicare vor rămâne la același nivel ca în 2015,: respectiv 450 de lei pentru ridicarea mașinii sau de 200 de lei în cazul în care proprietarul plătește pe loc și nu mai este necesar transportul mașinii parcate neregulamentar la parcul auto al SGU. Proiectul va fi în dezbatere timp de 30 de zile urmând să fie propus spre adoptare în aprilie. Trebuie spus că SGU va încheia un protocol cu Poliția Locală, iar persoanele care vor parca neregulamentar vor fi sancționate și conform Codului Rutier.

În cazul măsurii de blocare a roților mașinilor parcate neregulamentar, tariful de deblocare va fi de 110 lei, iar în cazul în cazul mașinilor parcate în zonele destinate strict persoanelor cu handicap tariful de deblocare a roților este de 200 de lei.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...