Accident la intersecția străzii Alba Iulia cu DJ 102, la ieșire din Ploiești. Trafic restricționat – FOTO

2

Una dintre cele mai periculoase intersecții din Ploiești este cu siguranță cea dintre strada Alba Iulia cu DJ 102, din zona spitalului județean de urgență.

UPDATE Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Nu trece o săptămână fără ca aici să nu se producă un accident rutier soldat cu pagube materiale importante și, din nefericire, cu victime.

Citește și Mizil – Două persoane blocate într-un autoturism, după ce acesta a intrat în coliziune cu o autoutilitară încărcată cu butelii

Astăzi, în jurul orei 14, două autoturisme au fost implicate într-un accident în intersecția respectivă.

Cu siguranță, numărul accidentelor ar fi mult mai mic dacă în zonă ar fi amenajat un sens giratoriu, dacă ar avea și cine să-l facă: Primăria Ploiești, Consiliul Județean sau ambele instituții!

Un cititor ne-a trimis imagini de la locul accidentului:

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. NU trebuie nici un sens giratoriu. Parapet din beton pe toata lungimea dj102 de la Spitalul Judetean pana la sensul giratoriu suspendat. NU se vrea ptr ca nu mai pot smecherii sa intre si sa iasa din cartierele aparute in camp….e distanta mult prea mare sa intoarca la pod sau la spitalul judetean bolizii de formula 1 din dotarea needucatilor din zona !

  2. Multe accidente se produc
    din cauza vitezei excesive cu care vin mașinile dinspre giratoriu suspendat, un radar fix( cum erau cele de pe dn1) ar rezolva ușor aceasta problema.
    Dacă tot nu pui parapeti pana la giratoriu suspendat, fa măcar acolo în zona străzii Alba Iulia un giratoriu…
    Domn’ președinte al CJ Prahova parca a promis asa ceva, dar de promis nu doare pe nimene.
    Clasa politica, angajații statului din cj uri și primării sunt jalnici. Pe principiul, timpu trece, leafa merge.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău