Apel către șoferul unui SUV negru, care ar fi avariat o mașină în Ploiești, apoi a plecat de la locul accidentului (FOTO)

0

S-a întâmplat pe Bulevardul Republicii din Ploiești, joi, în apropiere de Cimitirul Sovietic. Din spusele unui martor, la volanul SUVului s-ar fi aflat un bărbat în vârstă, însă nu a reușit să-i rețină nici semnalmentele, nici numărul mașinii.

Mesajul păgubitei: ”Joi, 21.10.2021, ora 11.31 , b-dul Republicii, mașina mi-a fost lovită de un suv negru, care încearca să facă loc unei mașini de poliție, cu sirene si girofaruri pornite.

Cum îi face loc? Îmi agață bara, pe care o rupe, spărgând și proiectorul. Mașina mea este un Opel Corsa, în momentul incidentului fiind parcată.

Camerele video de la intrarea într-un bloc din apropiere surprind momentul în care Suv-ul face loc mașinii de poliție, după ce îmi avariase mașina. Șoferul acestuia își vede apoi liniștit de drum. Pe acea înregistrare nu se vede clar numărul, însă cred că mașina poate fi identificată.”

Un martor care a văzut incidentul susține că la volanul SUVului s-ar fi aflat un bărbat în vârstă, însă nu a reușit să-i rețină nici semnalmentele, nici numărul mașinii.

Observatorulph a transmis toate aceste date către IPJ Prahova, făcând totodată un apel fie către martorii care ar putea da mai multe detalii, fie către șoferul care a produs aceste daune, cu speranța că va realiza că urmează să fie identificat, caz în care recomandabil este să se prezinte de urgență la poliție sau să ne contacteze pentru a-l pune în legătură cu proprietara mașinii avariate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău