Șoferul care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a provocat un accident în Ploiești a fost încătușat și dus la audieri – VIDEO, FOTO

0
imagini-accident-ploiesti-barbat_c56a9.jpg

imagini-accident-ploiesti-barbat_c56a9.jpg

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a oprit, miercuri după-amiază, la semnalele polițiștilor din Ploiești. La scurt timp, bărbatul a provocat un accident, în care au fost avariate trei autoturisme.

Un echipaj de politie din cadrul Secției nr 2 Politie Ploiești a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care circula dinspre Bulevardul Republicii către Șoseaua Vestului. Întrucât șoferul nu a oprit la semnal, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, din zona magazinului Lidl Nord.

Citește și: Accident în Ploiești. Un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor, a pătruns pe contrasens și a lovit o mașină – FOTO

La scurt timp, conducătorul auto a provocat un accident la intersecția străzilor Malu Roșu – Podul Înalt. Trei autoturisme au fost avariate.

Bărbatul a fost încătușat, iar ulterior a fost condus la audieri la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, dar și cu privire la modul cum s-a produs accidentul. 

Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Un cititor al Observatorulph.ro a surprins imagini de la locul accidentului.

sofer-accident-politie_f8070.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău