Primăria Ploieşti, sancţionată de ANAP pentru nereguli în procedurile de achiziţie.jpg

După lungi discuţii pe tema salariilor s-a ajuns la un prim consens la Primăria Ploieşti. Astfel, într-un final, se pare că a fost acceptată varianta propunerii Sindicatului Liber şi Independent al Primăriei Ploieşti.

 

Singurul amendament, potrivit unor surse, este ca sindicatul să nu mai solicite niciun altfel de spor. Astăzi, mai mulţi angajaţi ai ASSC au protestat pe motiv că varianta propusă de Primărie viza numai o creştere de 10% pentru consilieri, referenţi şi inspectori de specialitate, în timp ce un alt funcţionar din primărie beneficia de o creştere de 56%.

Una peste alta, propunerea privind grila de salarizare va ajunge mâine în dezbatere la şedinţa de Consiliu Local, programată a începe de la ora 12.30.

Vă reamintim că Sindicatul Liber și Independent a venit cu o propunere privind grila de salarizare conform căreia salariul de bază al secretarului municipiului Ploiești ar urma să fie de 10.440 de lei, iar un auditor, cu o vechime de peste 20 de ani ar urma să aibă 6.169 de lei.

 

Citește aici: Propunerea Sindicatului Liber Independent