„Big Brother” în comuna Măgurele. Monitorizare video cu aproape 50 de camere de supraveghere – FOTO

0

Primăria Măgurele a decis să investească 100.000 de lei pentru monitorizarea video a comunei. Aproximativ 50 de camere video, amplasate în „puncte strategice”, surprind tot ce mișcă în comună, dându-le peste cap planurile celor certați cu legea. Mai mult, unele camere video, dotate inclusiv cu elemente de identificare a numerelor de înmatriculare ale mașinilor, monitorizează inclusiv traficul pe DN1A, dar și de la intrările și ieșirile din cele trei sate ale comunei.

Pentru prevenirea oricăror fapte ilegale, Primăria a decis implementarea unui sistem video în localitate.

„Sistemul de monitorizare video a devenit funcțional în luna septembrie, când în toate cele trei sate ale comunei au fost montate camere video.

Dispeceratul este la Primăria Măgurele, iar de monitorizare se ocupă Poliția Locală. Imaginile sunt stocate timp de 30 de zile.

Scopul principal este de prevenire a unor fapte ilegale. Prevenția este cel mai important aspect.

Camerele au fost montate în puncte strategice, fiind astfel asigurată monitorizarea întregii comune.

Vrem să descurajăm astfel aruncarea gunoaielor în alte locuri, dar și alte fapte ilegale”, este de părere Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Camerele, montate în cascadă, pot asigura și imagini cu privire la traficul rutier de pe DN1A, dar și de la intrările și ieșirile din cele trei sate ale comunei, precum și din zona tuturor spațiilor publice, inclusiv din zona instituțiilor publice.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău