Cum arată brazii de Crăciun amplasați în mai multe zone din Ploiești – FOTO

0
Sursă: Facebook - SGU Ploiești

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar la Ploiești a început deja montarea brazilor. Anul acesta, în mai multe zone ale orașului vor fi amplasați brazi de Crăciun. Primii au fost montați în zona Palatului Administrativ, în parcul de lângă Primăria Ploiești, dar și în sensul giratoriu de la Catedrală.

După ce mai multe zile la rând a avut loc montarea instalațiilor de iluminat ornamental, echipele SGU Ploiești au reușit să amplaseze primii brazi de Crăciun din Ploiești.

Citește și: Zonele din Ploiești unde vor fi montate instalații de iluminat ornamental – FOTO

Anul acesta, grație mai multor sponsorizări, municipalitatea a amplasat nu doar un brad lângă Palatul Administrativ, ci mai mulți pomi de Crăciun.

„Echipele societății noastre desfășoară activități de amplasare a brazilor, pe teritoriul municipiului, în vederea pregătirii acestora pentru Sărbătorile de Iarnă”, a anunțat SGU Ploiești, care a postat mai multe imagini cu pomii de Crăciun amplasați în Ploiești.

Primii brazi de Crăciun au fost montați lângă Palatul Administrativ, în parcul de lângă Primăria Ploiești, dar și în sensul giratoriu de la Catedrală.

Citește și: Primăria vrea să amplaseze mai mulți brazi de Crăciun la Ploiești. Zonele unde ar urma să fie montați

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău