Directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri, acuzat că și-a numit finul în Comisia de Disciplină: „Nu este nimic ilegal în această desemnare. Nu este nicio incompatibilitate!”

0

Directorul general al SC Transport Călători Express Ploiești, Nicolae Alexandri, este acuzat că și-a numit finul în Comisia de Disciplină. În replică, directorul general consideră că „Nu este nimic ilegal în această desemnare” și că „nu este nicio incompatibilitate”.

Decizia directorului general al TCE, Nicolae Alexandri, de numire în funcția de membru al Comisiei de Disciplină a lui Flavian Stoica, care deține calitatea de asistent manager al directorului general al TCE, a atras nemulțumiri.

„Nicolae Alexandri și-a băgat finul, Flavian Stoica, în comisia de disciplină a TCE. Este singura comisie care este plătită pentru activitatea desfășurată cu toate ca această activitate o desfășoară tot în timpul programului de lucru. 800 de lei în plus pe lună”, ne-a scris un cititor la redacție, care ne-a trimis la redacție și decizia prin care a fost modificată componența Comisiei de Disciplină.

Contactat telefonic, directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri, susține că „Nu este nimic ilegal în această desemnare” și „nu este nicio incompatibilitate” în modificarea componenței Comisiei de Disciplină.

„Persoana în cauză a înlocuit un membru al Comisiei de Disciplină care a fost sancționat disciplinar.

Primește aceeași indemnizație ca și ceilalți membri ai comisiei și deține funcția de asistent manager al directorului general. Nu este nimic ilegal în această desemnare.

În general, din Comisia de Disciplină fac parte șefi de serviciu sau șefi de birou. El ocupă  funcția de asistent manager al directorului general. Nu este vorba despre nicio incompatibilitate, pentru că această Comisie de Disciplină doar propune, prin vot, sancțiunile, directorul general fiind cel care le aprobă”, ne-a declarat Nicolae Alexandri, directorul general al TCE Ploiești, precizând că Flavian Stoica are pregătirea și cunoștințele necesare pentru a îndeplini această funcție.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău