Lucrări de modernizare a zonei pietonale din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești – FOTO

0

Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că au demarat lucrările de modernizare a zonei pietonale cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor şi magazinul Winmarkt. Pavajul existent a fost decopertat. Costurile pentru refacerea și modernizarea zonei pietonale se cifrează la 410.913,28 lei, fără T.V.A.

Primăria Ploiești a precizat, vineri, că a fost decopertată prima parte din acest perimetru, urmând ca lucrările să continue, în perioada următoare, în funcție de condițiile meteorologice.

„Suprafața pe care se desfășoară această investiție este de 1750 mp (inclusiv trepte şi atice), iar lucrările vor include următoarele etape: decopertarea pavajului existent, refacerea treptelor din beton – prin returnare, refacerea stratului de fundare, montat pavaj (inclusiv pe trepte și atice) din elemente tip plăci din beton cu grosime de 6 cm.

Durata de execuție a lucrării de modernizare a pavajului din zona pietonală menționată este de 60 zile, iar garanția acesteia va fi de 3 ani.

Reamintim că, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat, recent, contractul de lucrări “Reamenajare pavaj pietonal zona cuprinsă între Casa de Cultură a Sindicatelor și magazin Winmarkt”.

Executant al acestei lucrări va fi S.C. ANDAUR CONSTRUCT S.R.L., urmând ca, în cadrul acestui contract, să se asigure lucrările de reamenajare a obiectivului amintit. Valoarea contractului derulat de municipalitatea ploieșteană este de 410.913,28 lei, fără T.V.A”, a precizat Primăria Ploiești.

Modernizarea acestei esplanade pietonale, potrivit Primăriei Ploiești, va crește gradul de acces și mobilitate pentru locuitorii orașului, în Centrul civic, oferind, totodată, și un plus de confort la capitolul estetica urbană a Ploieștiului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău