De ce nu se asfaltează parcările din zona spitalului județean de urgență din Ploiești? ”Zici că e o balastieră!”

1

Cel mai mare spital din Prahova nu le poate oferi pacienților sau aparținătorilor nici măcar o parcare decentă. Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a explicat la Observatorul Prahovean LIVE de ce nu se asfaltează parcarea improvizată în apropierea spitalului județean de urgență din Ploiești.

”Când se asfaltează parcările Spitalului Județean de Urgență? Aici este Ploiești, nu vreo balastieră la marginea drumului” a fost mesajul unui cititor, transmis vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol.

Prezent în studioul Observatorul Prahovean LIVE, ”vicele” CJ Prahova a răspuns: ”Acolo este o situație mai specială. Parcarea din stânga spitalului județean este în administrarea Primăriei Ploiești și pe zona respectivă există un proiect de investiție finanțat din fonduri europene – terminalul multinodal (n.r. viitoarea autogară), proiect care prevede inclusiv parcări noi.

Citește și Pățania unei șoferițe la Ploiești. A fost obligată să achite taxa de deblocare la SGU, deși a plătit parcarea prin SMS cu dovadă (FOTO)

Din acest motiv nu se poate face mare lucru acum pentru că ar însemna să investim bani în asfaltarea parcării actuale, pe care am pietruit-o iarna trecută, iar apoi să apară o altă construcție.

În ceea ce privește parcarea din dreapta spitalului, folosită în special de angajați și care este administrată de consiliul județean, avem în vedere construcția unei parcări supraetajată. Deși nu este asfaltată, se prezintă în condiții mai bune”.

Indiferent de explicațiile oferite de-a lungul anilor de fostele și actuala conducere a Consiliului Județean Prahova, parcările din apropierea spitalului județean rămân o pată de rușine pe obrazul acestora, cu atât mai mult cu cât vorbim de condițiile oferite oamenilor care ajung la medicii SJUP doar de nevoie….

VIDEO Înregistrarea emisiunii (de la minutul 14:30):

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău