Termenul pentru depunerea cererilor pentru ajutoarele de încălzire a fost prelungit

0

Primăria Municipiului Ploiești anunță că s-a prelungit termenul pentru depunerea documentelor necesare acordării ajutorului lunar pentru căldură pentru sezonul rece actual de la data de 15 octombrie până la data de 20 noiembrie.

Comunicatul primăriei:

Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova, a notificat, astăzi, municipalitatea ploieșteană cu privire la faptul că cetățenii pot formula cererea pentru acordarea ajutorului pentru încălzire până la data de 15 octombrie 2021, dar nu mai târziu de 20 noiembrie 2021.

Citește și Marea țeapă a acordării ajutoarelor de căldură. Nu vor primi niciun leu pensionarii care și-au strâns bani pentru zile negre!

Drepturile vor fi acordate începând cu data de 01 noiembrie 2021 pentru toată perioada sezonului rece, atâta timp cât se îndeplinesc condițiile de acordare.

Reamintim că, formularele de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului lunar de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2021 – 2022, se pot depune până în data de 20 noiembrie 2021, după cum urmează:

Citește și Cine beneficiază de ajutoare de încălzire la Ploiești. Procedura anunțată de primărie și modelul de cerere

  • La sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești din Piața Eroilor nr. 1 A (intrarea dinspre catedrală);
  • La sediul Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe si Incluziune Sociala din str. Văleni nr. 32 (în spatele sediului S.C. S.G.U. Ploiești).

Totodată, având în vedere contextul pandemiei cu COVID-19 și pentru a se evita aglomerația la ghișee, ploieștenii pot să transmită documentele necesare acordării ajutorului de încălzire a locuinței și prin poșta electronica (e-mail) la adresa aju@asscploiesti.ro, până în data de 20 noiembrie 2021, ora 23.59.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău