”Război” total între Volosevici și ACS Petrolul 52 pentru mărcile Petrolul Ploiești. Primăria a publicat schimbul de mesaje de pe whatsapp

1

Mărcile Petrolul Ploiești continuă să fie subiect de scandal public între conducerea Primăriei Ploiești și ACS Petrolul 52, clubul care activează în liga a doua de fotbal. Astăzi, Municipalitatea a emis un comunicat în care publică schimbul de mesaje de pe whatsapp dintre reprezentanții primăriei și cei ai ACS Petrolul 52 în urma cărora întâlnirea cu edilul Volosevici a picat.

În timp ce echipa de fotbal a ajuns pe primul loc în liga a doua, între reprezentanții Primăriei Ploiești și cei ai clubului ACS Petrolul 52 se duce un ”dialog al surzilor” pe tema asocierii privind folosirea mărcilor Petrolul Ploiești.

Astăzi, Primăria Ploiești a emis un comunicat de presă în care a inserat schimbul de mesaje purtat pe whatsapp cu reprezentanții ACS Petrolul 52 (foto la finalul textului) cu următorul mesaj:

Reprezentanții Asociației Club Sportiv Petrolul 52 refuză discuțiile cu conducerea primăriei și cu reprezentanții Consiliului Local Ploiești cu privire la mărcile Petrolul.

O nouă invitație a fost trimisă asociației iar răspunsul a fost acesta:

“Vă rugăm să nu mai insistați prin emiterea de mesaje invitație. Vă transmitem că nu vom da curs niciunei invitații până nu vom primi răspunsurile scrise la adresele înaintate oficial până acum.”

“Ni se pare ciudat că cei care spun că nu dorim să discutăm cu ei refuză orice invitație venită din partea municipalității. Domnii și doamnele consilieri locali au câteva nelămuriri și au solicitat discuții cu reprezentanții asociației. După cum se vede aceștia sunt deranjați de invitațiile trimise și refuză dialogul. Doar prin dialog se poate debloca situația mărcilor Petrolul” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Reamintim că acum o săptămână, pe site-ul fcpetrolul.ro a fost postat următorul comunicat:

Către:    PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PLOIEȘTI

CABINET PRIMAR

În atenția Domnului Primar Andrei Liviu Volosevici

Obiect: Scrisoare de răspuns la adresa nr. 18615/09.09.2021

Data: 10 Septembrie 2021

Domnule Primar Andrei Liviu Volosevici,

Scrisoarea dvs nr. 18615 din data de 09.09.2021 NU răspunde, nici măcar tangențial, subiectului legat atât de situația mărcilor ”PETROLUL”, aflate în proprietatea privată a Municipiului Ploiești, nici proiectului de asociere lansat de echipa fanion a comunității petroliste, la propunerea primită din partea Primăriei Ploiești, prin Primar Andrei Liviu Volosevici.

La mai bine de 3 LUNI DE ZILE de la momentul exprimării acordului nostru cu privire la propunerea dvs de asociere a clubului cu MunicipiulPloiești, prin societatea Hale și Piețe SA, NU ați fost în măsură să uzați de atributele conferite de lege și să puneți pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local al Municipiului Ploiești PROIECTUL DE ASOCIERE pentru a putea fi analizat și dezbătut în vederea emiterii unui act administrativ sau a unui punct de vedere cu privire la acesta.

Reamintim faptul că, în situația în care Consiliul Local al Municipiului Ploiești nu va emite un punct de vedere sau un act administrativ cu privire la proiectul de asociere, vom fi puși în situația în care vom reanaliza, în Adunarea Generală a Asociației, prima opțiune cuprinsă în scrisoarea dvs. nr. 18615/17.08.2021, respectiv participarea la licitația publică ce va fi organizată pentru transmiterea drepturilor de folosință asupra mărcilor ”PETROLUL”.

Ca element de noutate, cu privire la licitația publică pentru transmiterea dreptului de folosință asupra mărcilor ”PETROLUL”, salutăm inițiativa dlui. Ștefan ALEXANDRU – Consilier Local al Municipiului Ploiești, care în data de 06.09.2021 a depus la Secretariatul Consiliului Local al Municipiului Ploiești PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind modificarea caietului de sarcini și scoaterea la licitație publică a mărcilor ”PETROLUL”, ÎN MOD INDIVIDUAL, astfel cum au fost scoase la licitație în anul 2017, clubul ACS PETROLUL 52 fiind unicul ofertant al licitației publice.

În tot acest context, cunoscut fiecărui iubitor al culorilor galben-albastre, lansăm încă un apel public cu privire la urgentarea transmiterii către ACS PETROLUL 52, echipa fanion a comunității petroliste, a unui punct de vedere oficial al administrației publice locale ploieștene, cu privire la variantele și opțiunile propuse de dl. Primar Andrei Liviu Volosevici și agreate de către ACS PETROLUL 52.

Anexăm prezentei scrisori, pentru o și mai bună lectură, corespondența scrisă purtată între Club și Municipiul Ploiești.

Cu deosebită considerație,

Costel LAZĂR

În calitate de Președinte al Consiliului Director

Precum și în numele membrilor Adunării Generale ACS PETROLUL 52

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. E un baiat acolo la primarie pe post de “consilier personal” pe probleme de sport care vrea ptr el o jucarie numita “Petrolul Ploiesti”. NU se poate domnule Rachita ! Lasati echipa in pace, nu mai promiteti verzi si uscate la “peluza latina”. Petrolul nu e jucaria primariei, cum nici sigla si palmaresul nu e proprietatea privata a primarului. Rusine sa va fie !

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău