Sezon de plombări pe străzile din Ploiești. Primăria a emis ordin de începere a lucrărilor pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino

1

Primăria Ploiești a semnat contractul pentru lucrările de plombare și de turnare de covor asfaltic discontinuu pe mai multe străzi din municipiu. Primarul Andrei Volosevici a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor de plombare pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. Separat, la nivelul municipalității este în derulare licitația pentru încredințarea contractului de reparații străzi și lucrări de artă.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunțat, miercuri, că a semnat ordinul de începere a lucrărilor de plombare și turnare de covor discontinuu pentru strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

„A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de plombare și de turnare covor discontinuu pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. Va exista o listă de prioritate pentru lucrări de plombare și de turnare de covor discontinuu, în funcție de starea străzilor”, a precizat Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești.

Separat, municipalitatea are în derulare o licitație pentru încredințarea contractului de reparații străzi, lucrări de artă și parcări în Ploiești.

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău