Cum a rezolvat Primăria Blejoi criza gunoiului. Locuitorii fără contract de salubritate vor fi amendați

2

Primăria Blejoi anunță că a obținut de la operatorul de salubritate o autospecială pentru ridicarea deșeurilor de pe raza comunei. Totodată, familiile care nu au declarat numărul real de persoane pentru care se colectează gunoiul vor fi amendate de Garda de Mediu.

Anunțul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Blejoi:
Colectarea deșeurilor menajere se face din ce în ce mai greu. Sunt zile în care programul nu se respectă ori pubelele nu se ridică deloc.
Conducerea primăriei a căutat soluții și a cerut o autospecială doar pentru comuna noastră. Am primit această mașină de gunoi și am pus la punct un program de ridicare – câte o zi pentru fiecare zonă. Sperăm ca măsura să aibă rezultate și să nu mai existe gospodării cu pubelele neridicate.
În același timp, colegii noștri și angajații companiei ROSAL vor lucra împreună și vor identifica familiile care nu au declarat numărul real de persoane pentru care se colectează gunoiul. Potrivit legii, aceste familii vor fi amendate de Garda de Mediu.
Programul colectării în satele din Blejoi va fi următorul:

2 COMENTARII

  1. Cat plateste gradinita Engels din Paulesti ptr gunoi menajer, dar in special ptr reciclabile ? In ziua cand se golesc cele 3 pubele de la reciclabile, angajatii Engels umplu pana la refuz pubelele care sunt amplasate ptr riverani (persoane fizice) din zona, nicidecum ptr o societate comerciala. Camera aia dupa stalp sta degeaba sau nu se vrea a fi folosita. Rusine primaria Paulesti !

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău