Asociația ”Stop poluării orașului Ploiești” a refuzat întâlnirea cu primarul Volosevici, preferând să protesteze. ”Să discutăm despre ce? Suntem sătui de vorbe”, au spus oamenii

3

Vineri după amiază, în centrul Ploieștiului, asociația Stop poluării orașului Ploiești a anunțat un miting de protest, motivat de situația deplorabilă a salubrizării orașului.

Prezenta ploieștenilor a fost extrem de scăzută, poate și din cauza alegerii zilei, vineri oamenii fiind mai preocupați de începutul de weekend. Să nu uităm că suntem și în plin sezon de concedii.

A contant însă intenția delor de la Stop poluării pentru a încerca autoritățile să își justifice existența și salariile, rezolvând această problemă gravă.

Auzind despre organizarea acestui protest, primarul Andrei Volosevicii i-a invitat pe participanți la o rundă de discuții, postând un mesaj pe pagina sa de facebook:

”Referitor la protestul “Vrem un Ploiești curat” organizat de către Asociația Stop Poluării Orașului Ploiești care va avea loc astăzi, 20 august, orele 17:00, invit organizatorii la discuții pe tema salubrității la sediul Primăriei Municipiului Ploiești, începând cu orele 17:30.”

Invitația primarului a fost însă refuzată de protestatari. Iată câteva dintre mesajele lor, pe care le redăm în forma needitată:

”Domnule Primar…nu trebuie sa invitati pe nimeni… trebuie sa va asumati si trebuie sa faceti curat in oraș… ca de aceea va luati salariu… si noi locuitorii acestui oras platim impozite… avem si noi pretentii sa locuim intrun oras civilizat , zicem noi !!!, un oras care nu prea ai ce sa faci… infect, murdar, urat etc.
Ps .Sper sa nu va mai doriti vreun mandat de primar, ca nu meritati ….Dezinteres total, banii publici se folosesc probabil pentru alte interese, nicidecum pentru ceteteni.”

”Foarte drăguț ,domnule primar. Ne dați aprobare să desfășurăm activitatea între orele 17:00-19:00, dar ne întrerupeți activitatea printr-o invitație … pe Facebook! … la ora 17:30! Cum se numește asta în termeni juridici?

P.S. predecesorul dumneavoastră a avut curajul și demnitatea sa participe la proteste, ca cetățean, atunci când drepturile cetățenești ne-au fost terfelite de agenții economici locali dominanți. Ne așteptăm din partea dumneavoastră să vă ridicați cel putin la aceeași inaltime.”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău