Licitație anulată la Ploiești pentru mărcile Petrolul. Nu au fost depuse oferte

0

Pentru a doua oară, pentru licitația organizată de Primăria Ploiești pentru atribuirea mărcilor Petrolul, în baza unui contract de licență exclusivă, nu s-a arătat nimeni interesat. Între timp, Primăria Ploiești și ACS Petrolul 52 au anunțat că au reluat discuțiile cu privire la o posibilă asociere.

Prima licitație organizată de Primăria Ploiești pentru atribuirea, în baza unui contract de licență exclusivă cu titlu oneros, a mărcilor Petrolul a avut loc la începutul lunii iulie, însă nimeni nu s-a arătat interesat să participe.

Primăria Ploiești a scos la licitație, pentru a doua oară, atribuirea celor șase mărci de la Petrolul, respectiv „FC Petrolul Ploiești”, „Petrolul 95”, „Petrolul 52”, „FC Petrolul Ploiești 1924”, „Fotbal Club Petrolul” și „Petrolul Ploiești”, însă istoria de la prima licitație s-a repetat.

Prețul de pornire al licitației a fost de 100913 lei, iar taxa de participare anunțată a fost de 6.000 de lei, la care se adăuga contravaloarea documentației de 1.000 de lei.

Vineri, 30 iulie, la licitația organizată de Primăria Ploiești nu s-a prezentat nimeni.

Scenariul cu privire la licitație era așteptat, motiv pentru care reprezentanții administrației locale și ai ACS Petrolul 52 au anunțat că sunt dispuși să reia discuțiile pentru realizarea unei asocieri.

Citește și: Primăria Ploiești, decizie importantă pentru viitorul Petrolului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău