Ședință cu scandal la Consiliul Local Ploiești. Primarul Volosevici, împuternicit să solicite o amânare pentru creșterea tarifelor la salubrizare – VIDEO

0

Ședința Consiliului Local Ploiești nu a fost nici pe departe una liniștită. Prioritatea de pe ordinea de zi a fost acordarea unui mandat primarului Andrei Volosevici la ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova, iar unul dintre subiectele controversate l-a reprezentat proiectul cu privire la majorarea tarifelor la salubrizare.

Din start trebuie spus că, în ciuda urgenței date de faptul că miercuri, 30 iunie, la ora 17.00, era convocată ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitare pentru Managementul Deșeurilor, proiectul aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești, privind acordarea unui mandat primarului Volosevici, nu avea niciun fel de viză din partea comisiei de specialitate. Prin urmare, lucrurile au început să se precipite.

Pe de o parte aleșii locali au invocat faptul că proiectul de hotărâre a fost distribuit pe ultima sută de metri, iar pe de altă parte era necesară împuternicirea primarului Volosevici pentru acordarea mandatului pentru ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, unde pe lângă rezilierea contractului cu Rosal, urma să fie în discuție și majorarea tarifelor la salubrizare.

După lungi discuții, dar și după două pauze, într-un final, primarul municipiului Ploiești a fost împuternicit doar să solicite o amânare a proiectului legat de majorarea tarifelor la salubrizare.

Reamintim faptul că, în ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deșeuri Ploieștiul are un singur vot, majoritatea fiind dată de voturilor celorlalte comune care fac parte din parteneriat.

Tot astăzi, la ședința ADI Deșeuri ar urma să se discute și despre solicitarea Ploieștiului de reziliere a contractului cu Rosal.

1.
2.
3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău