Când va fi gata drumul județean, alternativă la DN 1- Valea Prahovei, pe ruta Bănești-Valea Doftanei-Săcele? Răspunsul ministrului dezvoltării: ”Nu știu!”

0

Prezent astăzi la Ploiești, în timpul unei vizite efectuată în mai multe localități din Prahova, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a adus în discuție și alternativa la DN 1- Valea Prahovei pe ruta Bănești-Valea Doftanei-Săcele.

”Avem deja alocați în buget 480 de milioane de lei pentru tronsonul de drum județean Valea Doftanei – Săcele. Înțeleg că mai sunt terenuri care trebuie scoase din circuitul forestier” a declarat ministrul Dezvoltării.

Întrebat de reporterul observatorulph.ro dacă poate da un termen aproximativ pentru începerea sau finalizarea lucrărilor, Cseke Attila a răspuns senin…”NU”.

Acesta a invocat că înainte de demararea efectivă a lucrărilor trebuie întocmită documentația prevăzută în actuala legislație.

În discuție a intervenit și președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, care a declarat că în curs de realizare se află și studiul de fezabilitate pentru tronsonul Bănești-Valea Doftanei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău