Mocheta „plantată” în centrul Ploieștiului, care a fost strânsă în urma sesizărilor cetățenilor, a costat 13.000 de lei

3

Mocheta care a fost „plantată”, săptămâna trecută, pe o porțiune din pasajul pietonal din zona centrală a Ploieștiului, iar apoi a fost strânsă, ca urmare a criticilor din partea cetățenilor, a fost achiziționată de Servicii Gospodărire Urbană Ploiești. Costurile? „Investiția” s-a cifrat la 13.000 de lei.

Amenajarea pasajului pietonal din zona centrală a Ploieștiului a vizat mai multe componente.

Citește și: Pasajul pietonal din centrul Ploieștiului, transformat într-un decor multicolor – FOTO/VIDEO

În zonă au fost amplasate mai multe umbrele viu colorate, iar la scurt timp a fost montată și o mochetă de culoare verde.

Citește și: Pășunatul interzis în centrul Ploieștiului! Mocheta artificială este cumplit de greu de digerat

Dacă la capitolul „umbrele” au curs aprecierile, pe motiv că Ploieștiul merita să mai iasă din zona „gri”, când a venit vorba de mochetă, ploieștenii au catalogat totul drept kitsch, mulți explicând că prioritățile orașului sunt cu totul altele.

Acesta a fost și motivul pentru care, luni, mocheta a fost strânsă din zona pietonală.

Citește și: Primăria renunță la mocheta din centrul Ploieștiului. SGU: „Au existat sesizări din partea cetățenilor” – FOTO

Potrivit reprezentanților SGU Ploiești, mocheta a costat 13.000 de lei, fiind vorba despre amenajarea unei suprafețe de aproximativ 500 mp.

„Mocheta a costat 13.000 de lei și i se va găsi o întrebuințare. Nu o putem folosi la locurile de joacă pentru că acolo este necesară o mochetă antitraumă”, a precizat, recent, Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

3 COMENTARII

  1. Dar banii, cu banii cum ramane? Ii trece la capitolul pierderi? sunt bani publici, nu? Cine a avut ideea si important, cine a aprobat? Cum raspund?

  2. De era nevoie de o mocheta in centru care sa acopere ce…… ? Se puteau vopsi pavele colorat și arata mai frumos, cu o vopsea bio fara vapori toxici. Nu sunt atatea blocuri ce pot fi anvelopante ce ceva colorat sa că de-a o noua fața Ploieștiului și totodată oferă și izolare termica. Sunt atâtea lucruri ce fac Ploiestiu urat și sobru și gri dar asta a fost metoda folosita, una proasta de altfel, că multe idei crete venite din Primăria Ploiesti. Pesemne cineva voia să scape de mocheta aia stradală și a făcut un ” deal bun” (afacere buna in eng.) cu primăria.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău