Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici: Niciun ploieștean care beneficiază de subvenția la căldură nu va plăti mai mult în sezonul de iarnă 2021-2022

0

Dezbaterea pe tema bugetului local din 2021 pentru Ploiești a readus în atenție prețul la gigacalorie pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece. Din start, primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a dat asigurări că „niciun ploieștean care beneficiază de subvenție nu va plăti mai mult în sezonul de iarnă 2021 – 2022”.

Dezbaterea pe tema proiectului de buget local a avut loc, joi seară, începând cu ora 17.00. Din start, primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a dorit să clarifice o serie de aspecte, nu doar legate de situațiile financiare, cât și cu privire la costul anumitor servicii oferite populației.

Primarul municipiului Ploiești a abordat și subiectul legat de prețul de producție la gigacalorie, pentru echilibrarea acestuia între persoane fizice și persoane juridice, precizând că se va acorda subvenție în sezonul de iarnă 2021-2022.

„Niciun ploieștean care beneficiază de această subvenție la căldură nu va plăti mai mult în următorul sezon de iarnă, adică 2021 – 2022, ca să încheiem o discuție de la început. Sursele sunt, sumele sunt. Asta este o promisiune fermă, evident înregistrată, și publică pe care o fac în fața dumneavoastră”, a precizat Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.

Citește și: Se liberalizează piața energiei termice. Tariful la gigacalorie pentru populație la Ploiești rămâne neschimbat

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău