Cum arată centrul de vaccinare amenajat la Căminul Cultural de la Corlătești – FOTO

0

Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a vizitat, miercuri, unul dintre centrele nou deschise din cadrul celei de-a III-a etape de imunizare. Este vorba despre centrul din comuna Berceni, amenajat în Căminul Cultural Corlătești, unde imunizarea se face cu vaccin Pfizer.

Centrul de la Berceni este unul dintre cele 26 astfel de puncte de vaccinare din Prahova, operaționale în cadrul imunizării populației generale, a anunțat Prefectura Prahova, care a precizat că „în aceste centre, deschise în 18 unități administrativ-teritoriale, funcționează 36 de fluxuri, dintre care 24 sunt cu vaccin Pfizer”.

Prefectura Prahova a mai anunțat că persoanele se pot programa pentru vaccinare pe platforma electronică https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login, prin medicul de familie, prin aparținător (maximum 9 persoane) pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro, dar și prin apelarea numărului de call center 021.414.44.25.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău