Un nou scandal pe tema Hidro Prahova la Consiliul Județean Prahova. Emil Calotă i-a luat apărarea directorului Semcu – VIDEO

0

Nicio ședință a Consiliului Județean Prahova fără subiectul Hidro Prahova. Astăzi, mai mulți consilieri județeni au discutat în contradictoriu pe tema pierderilor din rețea și a deficiențelor din activitatea operatorului de apă și canal, le ședință participând și directorul companiei, Adrian Semcu.

În deschiderea discuției, consilierul județean din partea Partidului Prahova în Acțiune, Mihai Apostolache, a subliniat că pierderile din rețeaua de apă sunt uriașe, iar acest lucru se reflectă în facturile de apă ale clienților.

În apărarea directorului Hidro Prahova a sărit consilierul județean Emil Calotă, fost primar al Ploieștiului, care a declarat că activitatea societății este una bună și a propus înființarea unei comisii de analiză la nivelul CJ PRahova.

Propunerea a fost respinsă vehement de consilierul USR-Plus, Mihai Neagu, care a solicitat încă odată demisia directorului Semcu.

VIDEO Înregistrarea ședinței CJ Prahova (subiectul Hidro Prahova de la minutul 11)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău