Probleme cu deszăpezirea pe DJ 104 N, la Jugureni. Vicepreședintele CJ Prahova, Cristian Apostol, anunță măsuri pentru operatorul de deszăpezire

Prahova se află sub cod galben de ninsori și informare meteo de răcire accentuată a vremii. Atenționările sunt valabile până sâmbătă, la ora 16.00. În ciuda avertizărilor meteo, pe DJ 104 N, la Jugureni, spun autoritățile județene, operatorul de deszăpezire a intervenit mult prea târziu.

Comuna Jugureni se află situată aproximativ 50 de kilometri de Ploiești. La fel ca în multe zone din județ, la Jugureni a nins, dar principala problemă este legată de apariția fenomenului de polei.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a anunțat că intervenția operatorului de deszăpezire a avut loc mult prea târziu, chiar dacă se știa că există în vigoare o atenționare de cod galben de ninsori, dar și o informare meteo de răcire accentuată a vremii.

„Prestatorul a ajuns la obiectiv, sâmbătă, abia la ora 11.55, deși știa de aseară de avertizarea meteo. Vom lua, luni, măsurile conform contractului –  mergând până la rezilierea contractului”, a precizat Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, care a menționat că intervenția în zonă s-a făcut la 5 ore după apariția poleiului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău