Jeg pe canapelele din autobuzele din Ploiești. Reacția conducerii TCE – VIDEO

Un cititor al Observatorulph.ro reclamă mizeria de pe canapele din mijloacele de transport în comun din Ploiești. „Consider inadmisibil din punct de vedere sanitar pentru transportul public un asemenea cumul de microbi si mizerie pe canapelele improprii”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a trimis și imagini dintr-un mijloc de transport în comun. Conducerea TCE pune totul pe seama parcului auto vechi, însă promite că vor fi aduse îmbunătățiri pentru reducerea disconfortului. Imagini la finalul textului.

„De obicei circul cu mașina, dar azi am luat autobuzul 30, PH76TPP. Consider inadmisibil din punct de vedere sanitar pentru transportul public un asemenea cumul de microbi si mizerie pe canapele improprii, din pânză ordinară”, este sesizarea transmisă, luni, de cititorul Observatorulph.ro, care a trimis inclusiv imagini din mijlocul de transport în comun.

Contactat telefonic, directorul adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu, susține că de vină ar fi „parcul auto extrem de vechi”.

„Încercăm să rezolvăm punctual această problemă. Nu se poate compara efectul procesului de curățare la cele 28 de autobuze noi și efectul procesului de curățare la autobuzele vechi. Nu este vorba de competența forței de muncă. Vorbim de situația actuală a parcului auto care se impune a fi înlocuit”, a precizat Raul Petrescu, directorul adjunct al TCE Ploiești.

La rândul său, directorul TCE, Nicolae Alexandri, a precizat că va emite o dispoziție pentru îmbrăcarea canapelelor deteriorate.

„Nu este vorba despre microbi, pentru că sunt folosite zilnic materiale dezinfectante. De aceea, din cauza clorului, materialele de la canapele au început să se decoloreze. Cât privește sesizarea, este vorba despre un mijloc mai vechi de transport în comun și vorbim despre uzura canapelelor. O să punem un înveliș pe aceste canapele. Pe de altă parte trebuie să vedem și cine anume face mizerie în mijloacele de transport în comun”, a susținut Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

 1. De cate ori am sesizat acest lucru????
  De cate ori am spus că sunt condiții inumane???
  Cu ce dezinfecteaza????
  Rusine sa va fie TCE!!!
  angajați controlori sa ocolească țiganii in mașină….iar pe amaratii de copii sau pensionari le dati amendă!
  Asa s a intamplat in traseul 35 !
  A găsit un mos cu legitimația expirată și s a legat de el…..iar în spate a lăsat țiganii sa coboare!

  PLATIM BANI FOARTE MULTI PT CONDITII EXACT CA LA PORCI!!!

 2. Ca sa intelegeti aceste canapele au fost in dotarea unor trolee articulate din lotul celor dinainte de Neoplan.Acum acele trolee sunt casate si au fost mutate canapelele in autobuze MAN din generatia Emil Calota.Cele mai proaste autobuze

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău