Centrul de Plasament Plopeni se închide oficial. Copiii au fost mutați, încă de anul trecut, la alte unități de asistență socială din Prahova

Aleșii județeni au fost convocați, miercuri, la o nouă ședință de Consiliu Județean, pe ordinea de zi figurând și proiectul privind închiderea Centrului de Plasament Plopeni, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Decizia face parte dintr-o serie de măsuri instituite, încă de anul trecut, conform strategiei naționale pentru protecția și promovarea drepturilor copilului pentru perioada 2014 – 2020.

De altfel, în septembrie 2020, copiii au fost mutați la alte unități de asistență socială. La fel și personalul care a fost transferat tot la alte unități de asistență socială pentru copii și adulți aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Ședința Consiliului Județean Prahova este convocată miercuri, 24 februarie, ora 14.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău