TCE Ploiești: Aproximativ 200 de persoane, în șomaj tehnic. Concediile de odihnă au fost sistate pentru 2020

SC Transport Călători Express a anunțat că, începând de astăzi, aproximativ 200 de angajați vor fi trimiși în șomaj tehnic, prin rotație, pe o perioadă de 15 zile.

Măsura a fost luată ca urmare a reducerii activității TCE cu aproximativ 30 – 35% prin implementarea noului program de transport.

„Au fost realizate tabele cu angajații care, începând de astăzi, vor fi în șomaj tehnic, pentru 15 zile. Vorbim de aproximativ 200 de angajați. S-a ținut cont ca decizia să nu afecteze desfășurarea în bune condiții a asigurării transportului în comun. Măsura se aplică, prin rotație, în tranșe de 15 zile”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Totodată, un număr de aproximativ 70 de persoane vor intra în concediu de odihnă aferent zilelor rămase neefectuate de anul trecut.

„După efectuarea zilelor de concedii aferente anului trecut, angajații vor intra în șomaj tehnic prin rotație. Concediile de odihnă pentru anul 2020 au fost sistate”, a precizat directorul societății.

Reamintim faptul că TCE Ploiești are în organigramă aproximativ 920 de angajați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău