Au rezolvat problema WC-ului din centrul Ploieștiului. I-au pus capac – FOTO

0
toaleta-ploiesti-inchisa-parc-toma-socolescu_4eacc.jpg

toaleta-ploiesti-inchisa-parc-toma-socolescu_4eacc.jpg

De mai bine de doi ani, toaleta publică din centrul Ploieștiului, de lângă Parcul Toma Socolescu, a fost închisă, însă zona a devenit rapid un focar de infecție. Potrivit unui studiu de fezabilitate realizat în 2018, costurile pentru reabilitarea WC-ului se cifrează la aproximativ 100.000 de euro. Până la demararea lucrărilor, SGU Ploiești a montat o tablă peste toaleta publică pentru îngrădirea accesului în zonă.

Toaleta publică de lângă Parcul Toma Socolescu, din centrul Ploieștiului, a fost închisă în urmă cu mai bine de doi ani pentru că spațiul devenise insalubru. 

Chiar dacă toaleta publică a fost închisă zona a continuat să fie un adevărat focar de infecție, pentru că lucrările de reabilitare au întârziat să apară. 

Citește și: WC de 100.000 de euro în centrul Ploieștiului

Pentru că bugetul Ploieștiului este în acest an unul de criză, iar lucrările de reabilitare au fost estimate la aproape 100.000 de lei, un ploieștean a propus chiar lansarea unei colecte publice.

Citește și: Un ploieștean propune o colectă publică fără precedent: „Dați un leu pentru WC” – VIDEO

Între timp, însă, până la demararea lucrărilor de reabilitare, SGU Ploiești a astupat toaleta publică cu o tablă, astfel încât să fie îngrădit accesul în interior.

„Toaleta publică a fost igienizată și a fost închisă prin montarea acelei table, pentru că erau multe sesizări de la cetățeni cu privire la mizeria din zonă. Măsura se va menține până în momentul în care municipalitatea va realiza lucrările de reabilitare”, a precizat Alin Dănilă, directorul SGU Ploiești.

toaleta-ploiesti_22a94.jpg

toaleta-centru_8b860.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău