fbpx

toaleta-parcul-toma-socolescu-ploiesti_ed9fa.jpg

Supărat că administrația locală nu a găsit o soluție pentru reabilitarea toaletei publice din Parcul Toma Socolescu, un ploieștean propune lansarea unei campanii de strângere de fonduri, astfel încât Ploieștiul să scape de mizeria din zona centrală. Potrivit unui studiu de fezabilitate realizat în 2018, reabilitarea toaletei publice va costa 100.000 de euro.

Toaleta publică a fost închisă în urmă cu aproape trei ani, ca urmare a stării de degradare în care se afla. Numai că, lucrările de reabilitare au întârziat exagerat de mult, iar spațiul s-a transformat rapid într-un focar de infecție.

Toaleta publică nu se mai află în administrarea SGU Ploiești, iar responsabilitatea întreținerii zonei este pasată dintr-o parte în alta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul trecut, administrația locală a comandat un studiu de fezabilitate, iar conform documentului costurile de reabilitare și consolidare sunt cifrate la 100.000 de euro.

Citește și: WC de 100.000 de euro în centrul Ploieștiului

Pe motiv că zona a devenit un focar de infecție, chiar în zona centrală a orașului, ieri seară, la dezbaterea publică pe tema bugetului, un ploieștean a propus o colectă publică inedită, invocând faptul că și pentru Ateneu s-au strâns bani tot de la populație.

„Nu aș dori să fac această intervenție în ideea să creez ilaritate sau zâmbete, dar observăm că de doi ani de zile, în centrul Ploieștiului, este o infecție teribilă. Toaletele publice din Parcul Toma Socolescu sunt ceva de nedescris. Și dacă acum o sută și ceva de ani în urmă exista sloganul „Dați un leu pentru Ateneu”, haideți să încercăm și noi. „Dați un leu pentru WC”, a susținut ploieșteanul, care crede că trebuie găsită o soluție în regim de urgență pentru reabilitarea și consolidarea toaletei publice..

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg