eco-burn.jpg

Depozitarea neconformă a deșeurilor periculoase a reprezentat, în ultimii trei ani, una dintre neregulile constatate de comisarii Gărzii de Mediu Prahova în timpul controalelor la Eco Burn.

Comisarii Gărzii de Mediu, la solicitarea Observatorulph.ro, au prezentat un raport cu privire la activitățile de control efectuate în ultimii trei ani la incinerator Eco Burn.

Neeliminarea deșeurilor, depozitarea deșeurilor periculoase pe spații excedentare, încălcarea unor parametri privind calitatea aerului sunt doar câteva dintre constatările efectuate de comisarii Gărzii de Mediu în timpul controalelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Deșeuri periculoase în Prahova. Garda de Mediu a solicitat suspendarea activității Eco Burn

Conform datelor oficiale, la ultimul control efectuat în perioada 2 octombrie - 1 noiembrie 2018, Garda Națională de Mediu - Comisariatul General a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 100.000 de lei.

În plus,, Garda Națională de Mediu - Comisariatul General a transmis către APM Prahova o notificare prealabilă, cu propunere de suspendare a activității societății Eco Burn.

Foto: Arhivă

amenzi.jpg

amenzi-eco-burn.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.