Spectacol caritabil la Plopeni

spectacol-caritabil-plopeni-ansambluri.jpg

spectacol-caritabil-plopeni-ansambluri.jpg

Primarul orașului Plopeni, Dragoș Niță, Consiliul Local și Casa de Cultură au organizat cel mai mare spectacol caritabil din localitate. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Spectacolul caritabil a avut loc vineri, 31 martie, la ora 19.00, la Casa de Cultură Plopeni. Evenimentul s-a bucurat de aprecierea publicului, pe scenă urcând ansamblul folcloric „Salba Prahovei”, dar și „Dans arăbesc”, în regia și coregrafia profesorului Roxana Paraschiv, iar ilustrația muzicală fiind asigurată de Mircea Schindler.

Accesul a avut loc pe bază de donație, în incinta Casei de Cultură, chiar la intrare, existând o urnă în acest scop. 

Citește și: Povestea Florentinei, adolescenta de 16 ani, care s-a luptat cu cancerul! Are nevoie de ajutorul vostru

- Publicitate -
- Publicitate -

Banii donați vor ajunge la persoane aflate într-o situație critică. Printre cei care au nevoie urgent de ajutor se află și Florentina, o tânără în vârstă de 16 ani, din Plopeni, care a fost diagnosticată cu cancer la picior. 

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -