Rețeaua de canalizare din comuna Gorgota a fost recepționată. Când încep racordările

Începutul verii vine cu o veste bună pentru locuitorii comunei Gorgota. Lucrările la rețeaua de canalizare au fost finalizate. 

Ionuț Dumitru, edilul comunei a declarat pentru observatorulph.ro că investiția în rețeaua de apă și canalizare se ridică la suma de 1.5 milioane de euro, iar finanțarea s-a făcut cu bani europeni.

Începând cu data de 1 iunie locuitorii comunei Gorgota pot depune cereri la Primărie în vederea racordării, rețeaua fiind funcțională.

- Publicitate -
- Publicitate -

(P)

Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -