Christian Sabbagh divorţează după 10 ani

CHRISTIAN SABBAGH, prezentatorul TV al Kanal D,  a luat decizia de a divorţa de soţia sa, după o căsnicie de 10 ani. CHRISTIAN SABBAGH a oferit o declaraţie de presă, în care explică faptul că cea mai mare dorinţă a sa este de a o proteja pe fetiţa sa, în vârstă de 5 ani.

- Publicitate -
- Publicitate -

CHRISTIAN SABBAGH DIVORŢ. Prezentatorul Kanal D Christian Sabbagh a decis să facă public divorţul de soţia sa, prin intermediul unei declaraţii de presă.

CHRISTIAN SABBAGH: "Prin dificultățile vieții de cuplu, prin care trec eu și soția mea în acest moment, nu doresc nimănui să treacă. De comun acord, am hotărât, ca după 10 ani de căsnicie să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. 

Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de numai 5 ani, scopul meu este acela de a o proteja pe cât se poate de mult de această schimbare care s-a produs în viața noastră. În această clipă nu-mi doresc nimic altceva decât să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă", spune prezentatorul TV în declaraţia sa de presă.

- Publicitate -
- Publicitate -

CHRISTIAN SABBAGH şi soţia sa, LOUISE, au avut o căsnicie de 10 şi s-au cunoscut la o conferinţă de presă, la Poliţia Capitalei. Sabbagh era jurnalist, iar Louise era purtătorul de cuvând al instituţiei.
sursa: realitatea.net

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -