Imagini cu tinerii care au făcut scandal monstru la spitalul județean din Ploiești. Martor: ”Au fost clipe de groază”

Doi tineri au provocat astăzi un scandal monstru în incinta spitalului județean de urgență din Ploiești. Nemulțumiți că nu-și pot vizita o rudă internată la terapie intensivă, aceștia au înjurat pacienți și cadrele medicale. Au fost calmați doar de jandarmi, care i-au evacuat din spital. În total, cei doi au primit amenzi de 9.500 de lei.

- Publicitate -
- Publicitate -

Un martor, a cărui identitate o vom proteja, a povestit pentru observatoruph.ro ce s-a întâmplat:

”Doi bărbați, aflați cel mai probabil sub influența alcoolului, au intrat cu forța în spital, nemulțumiți că nu primesc informații despre starea unei rude internată la terapie intensivă.

Au început să urle și să înjure pe toată lumea, au spart o cană și au ajuns până la etajul trei, la neurochirurgie.

- Publicitate -
- Publicitate -

Am trăit clipe de groază pentru că erau violenți. Abia după ce au ajuns jandarmii s-au calmat”, ne-a transmis martorul la acest incident.

Scandalagii au fost evacuați din spital și amendați de jandarmi

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova ”s-a procedat imediat la evacuarea acestora din interiorul spitalului și, ulterior, după punerea în aplicare a procedurilor legale privind controlul corporal și măsura legitimării, persoanele în cauză au fost evacuate și din curtea instituției. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, valoarea amenzilor însumând 5500 de lei”. La aceste sancțiuni s-au adăugat și amenzile date de polițiști de 4000 de lei.

- Publicitate -
- Publicitate -

Detalii aici: După ce au înjurat și amenințat personalul medical, doi scandalagii au fost evacuați din Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind amendați de jandarmi cu 5500 de lei

FOTO Imagini din timpul operațiunii de evacuare a scandalagiilor din curtea spitalului județean de urgență Prahova:

Marius Nica
Marius Nica lucrează în presă din anul 2000. A început cu presa scrisă, fiind reporter și ulterior redactor la Telegraful de Prahova, Muntenia Telegraf, apoi a devenit redactor șef la Monitorul de Prahova. A urmat o carieră în televiziunea locală, fiind realizator și moderator la posturile Will TV și Alpha TV, dar și colaborator la Evenimentul Zilei, Radio K și Will FM. Din 2007 este directorul editorial al ziarului Observatorul Prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -