Scenă desprinsă din filme. Bărbat dat în urmărire reținut de Poliție în Băicoi după ce s-a dus să-și scoată cazierul

retinut-cazzzier.jpg

retinut-cazzzier.jpg

Un tânăr de 29 de ani condamnat la un an de închisoare a uitat probabil că este dat în urmărire și a ajuns în arestul Poliției după ce s-a dus ”de bună voie” să-și scoată cazierul. Totul s-a întâmplat vineri dimineață la Băicoi. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Potrivit IJP Prahova, tânărul care a ajuns în arestul poliției este domiciliat în orașul Sînnicolaul Mare, județul Timiș. 

Agentul de poliție de la serviciul de eliberare al cazierului judiciar a verificat datele tânărului în aplicațiile Poliției Române și a constat faptul că acesta este urmărit.

Pe numele său era emis un mandat de executare a unei pedepse de un an de închisoare pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere. Acesta a fost reținut imediat, în aceeași zi fiind depus în penitenciarul Mărgineni. 

- Publicitate -
- Publicitate -
Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -