Tânără cu arsuri de gradul II la față, plimbată la trei spitale

ambulanta arsi

ambulanta arsi

Tânăra, în vârstă de 17 ani, din Dumbrăvești, a suferit arsuri de gradul II, la nivelul fetei și gâtului, în timp ce încerca să aprindă focul la sobă.

- Publicitate -
- Publicitate -

Numai că, pentru a fi internată, adolescenta a fost plimbată pe la trei spitale, în Prahova și București. Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi. După ora 22.00, fata ar fi vrut să aprindă focul, turnând benzină în sobă. Flacăra izbucnită i-a provocat arsuri de gradul II la nivelul feței și gâtului. Rudele au  chemat ambulanța, care a transportat-o pe fată la Spitalul Județean, însă fiind vorba de o minoră a fost transferată la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Tânăra nu a rămas aici. ”Conform protocolului, în cazul pacienților cu arsuri pe 30% din suprafața corpului sau cu arsuri în zonele sensibile, trebuie să fie efectuat transportul la un spital din București. La ora 03.00 dimineața, tânăra a ajuns din nou la noi, unde a rămas internată”, ne-a declarat Cătălin Vișean, directorul Spitalului de Pediatrie, care a precizat că nu știe motivul pentru care tânăra nu a rămas internată la un spital din București. Se pare că medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București au considerat că rănile sunt superficiale, motiv pentru care pacienta minoră a fost retrimisă la Ploiești. Toată plimbarea prin spitale a durat aproape cinci ore.

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -