Autoturisme de lux confiscate de la cămătarii din Ploiești

ml

ml

Două mașini de lux (Mercedes ML și BMW seria 5) au fost imobilizate de polițiști în urma perchezițiilor efectuate astăzi în Ploiești la suspecți de cămătărie și șantaj. 

- Publicitate -
- Publicitate -

UPDATE Imagini din timpul perchezițiilor la cămătarii din Ploiești

De la locuințele suspecților au mai fost ridicate un pistol cu aer comprimat, bâte și suma de 4.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, persoanele vizate sunt cunoscute ca fiind violente, fiind implicate și într-un scandal petrecut recent pe strada Dobrogei.

- Publicitate -
- Publicitate -

Suspecții foloseau violența pentru a-și obliga victimele să le dea diverse sume de bani sub forma unor pretinse datorii.

Vom reveni cu detalii.

foto cu caracter ilustrativ

- Publicitate -
- Publicitate -
Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -