Un copil de șapte ani a murit la centrul Sf. Andrei din Ploiești

mort centru plasament

O minoră în vârstă de șapte ani a murit în această dimineață la centrul de plasament Sfântul Andrei din Ploiești. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Micuța era suferindă de mai multe afecțiuni medicale printre care tetrapareză spastică, retard mintal, epilepsie, cel mai probabil decesul survenind pe baza afecțiunilor de care suferea. 

Copila provenea dintr-o familie din Ploiești și era internată în centrul Sfântul Andrei din anul 2010. Ultima vizita a primit-o din partea familiei în anul 2013. 

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, iar oamenii legii urmează să contacteze familia copilei. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în funcție de raportul medicului legist, cercetările vor fi continuate. Pe corpul micuței nu au fost găsite urme de violență.

Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -