Incendiu la trei locuințe în Ploiești – Galerie FOTO

incendiu

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă din Ploiești, însă focul s-a extins rapid. Cinci autospeciale au intervenit la fața locului. Suprafața afectată a fost de 250 mp.

- Publicitate -
- Publicitate -

Incendiu a cuprins o locuință de pe strada Gr. Ion Dragalina din Ploiești. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a precizat că la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Ploiești cu 5 autospeciale de stingere și o autospecială pentru hidroperforare.

La fața locului au mai fost prezente o autospecială pentru salvare de la înălțime, o autospecială pentru descarcerare si un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Prahova incendiul s-a manifestat pe o suprafață dce aproximativ 250 de mp, fiind afectate trei clădiri.

- Publicitate -
- Publicitate -
Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -