„Merci de tout cœur à monsieur Fedeleș”. Un copil care s-a pierdut pe o pârtie din Sinaia a fost găsit de jandarmi

copil gasit jandarmi partie sinaia

Miercuri după amiază jandarmii prahoveni au fost solicitați de o turistă pentru a căuta un copil care s-a pierdut din cauza ceții dense pe pârtia Valea Dorului din Sinaia.

- Publicitate -
- Publicitate -

După ce a fost găsit, mama minorului a ținut să mulțumească jandarmului care a reușit să dea de urma copilului și să-l coboare în siguranță.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Jandameriei Prahova.

„În jurul orei 16.30, pe contul de messenger al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au fost trimise o serie de filme și următoarele mesaje: *”Merci de tout cœur à monsieur Fedeleș”* și *”Inoubliables moments et un super sauveteur 🙏*

- Publicitate -
- Publicitate -

*Merci merci merci”*.

Luând legătura cu colegul la care făceau referire mesajele, am aflat ce s-a întâmplat.

Aflându-se in zona pârtiei Valea Dorului a observat o doamna care plângea și era foarte agitata. După ce a reușit să o calmeze, doamna i-a comunicat (in limba franceza) faptul că fiul sau s-a îndreptat cu sania către o zona periculoasă si nu îl mai vede din cauza ceții dense.

- Publicitate -
- Publicitate -

Jandarmul s-a deplasat cu snowmobilul în locul indicat, a localizat  copilul și l-a dus în siguranță mamei.

Pentru colegii noștri astfel de întâmplări sunt destul de frecvente dar pentru turiștii implicati, aceștia sunt adevărați supereroi.

Reamintim turiștilor aflați in staţiunile montane sa se echipeze corespunzător și să respecte recomandările jandarmilor și salvamontiștilor”, au relatat reprezentanții Jandarmeriei pe pagina oficială de Facebook.

- Publicitate -
- Publicitate -

Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -