Primăria Ploiești se împrumută 78 de milioane de lei

primaria ploiesti sediu

Comisia de avizare a împrumuturilor a anunțat verbal Primăria Ploiești că poate accesa, momentan, numai suma de 78 de milioane de lei din creditul în valoare de 150 de milioane de lei. Cel puțin așa susține primarul interimar Cristian Ganea.

- Publicitate -
- Publicitate -

,,Va exista o ședință extraordinară pe această tema. Este vorba de suma necesara pentru acoperirea surselor de finanțare pentru proiectele derulate cu fonduri europene. Nu am fost anunțați în scris ci verbal, la solicitarea noastră,, a declarat astăzi Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului cu atribuții de primar.

Hotărârea de Consiliu Local Ploiești prevede un împrumut de 150 de milioane de lei, bani necesari pentru proiectele pe fonduri europene nefinalizate la timp, dar și pentru investiții pe care municipalitatea dorea să le deruleze în 2016.

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -