Încă o prelungire de mandat la SGU Ploiești. Cât este indemnizația directorului – Foto Document

sgu-ploiesti-mandat.jpg

sgu-ploiesti-mandat.jpgConsiliul de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești a decis, luni, o nouă prelungirea a contractului de mandat pentru directorul societății și a aprobat remunerația acestuia pentru următoarele patru luni. În tot acest timp, angajații societății încă mai speră că își vor primi salariile restante. Astăzi, salariații au plecat acasă numai cu bonurile de masă aferente lunii iulie.

- Publicitate -
- Publicitate -

Situația critică de la SGU Ploiești s-a acutizat anul acesta. Totul a culminat în luna august, când oamenii au observat că nici măcar salariile și bonurile de masă nu le mai primesc la timp. Astăzi, după mai multe săptămâni de suspans, angajații de la SGU Ploiești și-au primit bonurile de masă aferente pentru luna iulie. Despre salarii sunt promisiuni că vor fi acordate la finele săptămânii. Conducerea societății a pus însă toată lipsa de lichidități pe faptul că în ultimele două săptămâni societatea a virat în contul ANAF aproximativ 1,5 milioane de lei.

Ieri, membrii Consiliului de Administrație al Servicii Gospodărire Urbană Ploiești au aprobat „încheierea contractului de mandat până la ocuparea postului prin concurs”, pentru Cristinel Șchiopu, începând cu data de 3 septembrie 2018. La baza deciziei, potrivit deciziei postate pe site-ul SGU Ploiești, a stat „raportului de activitate”.

Tot ieri, CA-ul de la SGU Ploiești a stabilit și remunerația aferentă contractului de mandat, respectiv 8750 de lei brut. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Postul de director al SGU Ploiești a devenit vacant în urmă cu mai bine de un an, când Consiliul de Administrație al societății a decis revocarea din funcție a directorul al SGU Ploiești, Constantin Donald.

Ulterior funcția de director general a fost preluată, tot pe perioadă interimară, de directorul adjunct al SGU Ploiești, Ovidiu Negulescu. Câteva luni mai târziu, însă, în martie 2018, CA-ul de la SGU Ploiești a aprobat o nouă decizie, prin care Cristinel Șchiopu a fost împuternicit pentru specimen de semnătură în relațiile cu băncile și cu Trezoreria Ploiești. 

De atunci au trecut alte cinci luni, iar la SGU Ploiești se vorbește tot despre o conducere interimară. foto – Arhivă

- Publicitate -
- Publicitate -

Foto document – decizie Consiliul de Administrație SGU Ploiești

decizie-sgu-ploiesti.jpg

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -