Ploiești: 5 noi troleibuze, cumpărate în mandatul primarului Dobre, vor intra în circulație pe traseele 202 și 44

S.C. Transport Călători Express S.A. va pune în circulație încă 5 troleibuze noi, care vor circula începând de vineri, 13 august 2021, pe traseele 202 și 44. Primele astfel de mijloace de transport au intrat pe traseu la finele lunii iunie.

- Publicitate -
- Publicitate -

Noile mijloacele de transport public care vor fi puse în circulație la Ploiești fac parte din lotul de 20 de troleibuze noi, achiziționate, în mandatul primarului Adrian Dobre, prin intermediul proiectului finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

„Troleibuzele au o lungime de circa 12 m fiecare și au o capacitate de minim 70 pasageri, din care 30 locuri pe scaune. Acestea sunt dotate cu sistem de informare a pasagerilor, cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, sistem de climatizare, sistem de supraveghere video, sistem automat de taxare, computer gestiune management trafic, display pentru anunțuri și reclame, validatoare”, a anunțat Primăria Ploiești.

Municipalitatea ploieșteană a precizat că, prin înnoirea parcului auto al operatorului local de transport public, „se asigură o reducere a emisiilor de carbon și a poluării fonice, precum și o creștere a gradului de confort pentru transportul urban, prin asigurarea de condiții superioare de călătorie (vehicule moderne, cu podea joasă, 100% electrice cu zero emisii, mai rapide, mai puțin zgomotoase, cu facilități STI – sisteme tehnice inteligente)”.

- Publicitate -
- Publicitate -

Primele troleibuze noi au intrat în circulație la Ploiești la finele lunii iunie.

Citește și: Au sosit primele 10 troleibuze noi de la Ploiești. Cum arată și ce dotări au. FOTO-VIDEO

Sursă foto – Facebook – Primăria Ploiești

- Publicitate -
- Publicitate -

 

Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -