Sens giratoriu la Tătărani, la intersecția DJ 101D cu DJ 101G

Contractul pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția DJ 101 D cu DJ 101G, sat Tătărani, comuna Bărcănești a fost semnat, marți, de reprezentanții Consiliului Județean Prahova.

- Publicitate -
- Publicitate -

Noul sens giratoriu, de la intersecția DJ 101D cu DJ 101G, potrivit autorităților județene, va ajuta la fluidizarea traficului, DJ 101G devenind o variantă de acces în municipiul Ploiești dinspre Brazi.

„Termenul de finalizare este de 4 luni de la ordinul de începere a lucrărilor, dar sperăm că lucrările vor fi gata până la finele anului”, a precizat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, care susține că valoarea contractului se cifrează la 1,2 milioane de lei.

Sensul giratoriu de la Tătărani nu va fi singurul construit în Prahova. Un al doilea sens giratoriu, pentru care documentația este avansată, este cel de la Florești.

- Publicitate -
- Publicitate -
Roxana Tănase
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

1 COMMENT

  1. Povesti de adormit copiii. De la CP Brazi nu poti iesi pe DJ decit dupa ce ocolesti sensul giratoriu autostrada centura si o iei inapoi spre Brazi. Inutil si risipitor de bani. La fel ca sensurile giratorii de la Auchan, de la Leroy Merlin si altele. Hai sa mai spargem niste bani acum la sfirsit de mandat. Marca Cosma (Racoare sper eu).

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -