accident-loloiasca.jpg

Observatorulph.ro demarează astăzi o campanie pentru sensibilizarea autorităților (CNAIR, Poliție Rutieră, Primăria Tomșani) astfel încât tragedii precum cea de marți, când o fetiță de 10 ani a fost spulberată de un tir pe trecerea de pietoni din Loloiasca (DN 1B) să nu se mai repete!

Chiar dacă în zonă există restricție de viteză, trecerea de pietoni fiind amplasată pe raza unei localități, șoferii circulă cu mult peste limita de 50 de km la oră. Amplasarea unor echipaje de poliție, chiar și locală, mai ales când ies copiii de la grădiniță, ar fi mai mult decât oportună. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum s-a produs accidentul mortal de pe DN 1B, la Loloiasca. Victima, o fetiță de 10 ani

În plus, marcajul rutier al trecerii de pietoni este aproape șters, așa cum se poate vedea din imaginea trimisă de un cititor de la locul tragediei de acum două zile.

Cine este fetița lovită mortal de tir, pe DN 1 B, la Loloiasca

Observatorulph.ro a solicitat deja Poliției Rutiere Prahova și administratorului drumului, CNAIR, să ia de urgență măsuri suplimentare de creștere a siguranței pietonilor în zona unde se află mai multe sedii de instituții publice și o biserică. 

accident-loloiasca.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg