ce-spunea-viorica-dancila-in-urma-cu-cateva-luni-despre-liviu-dragnea-503282.jpg

Dacă PSD, ALDE și BOR nu mobilizează 6,1 milioane de români, referendumul pentru modificarea Constituției pică. Cum e greu de crezut că această țintă va fi atinsă, în ciuda propagandei stupide că cine nu votează este ”pe invers”, ”soroșist” și drogat, e clar că Dragnea vrea să se folosească de această acțiune pentru a verifica cum stă PSD în teritoriu, mai ale sprin prisma scandalului cu Firea.

Și cum să faci acest lucru mai bine decât pe bani publici și, mai ales, atrăgând electoratul cu teme precum ”familia tradițională”? (fie ea și una în care bărbatul are dublul vârstei Irinucăi)

NU particip la referendumul lui Dragnea și al BOR pentru că mi se pare o temă complet falsă, chiar dacă m-am însurat la 24 de ani cu o femeie :) și am un copil, deci sunt pe target. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aș participa, în schimb, la un referendum prin care Constituția să interzică accesul în funcții publice ale unor specimene al căror IQ este sub limita unui elev mediocru de gimnaziu sau al unor șefi de partide care modifică sistemul judiciar al României doar ca să scape de problemele penale personale.

foto: Facebook/Viorica Dancila


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.