fbpx

ce-spunea-viorica-dancila-in-urma-cu-cateva-luni-despre-liviu-dragnea-503282.jpg

Dacă PSD, ALDE și BOR nu mobilizează 6,1 milioane de români, referendumul pentru modificarea Constituției pică. Cum e greu de crezut că această țintă va fi atinsă, în ciuda propagandei stupide că cine nu votează este ”pe invers”, ”soroșist” și drogat, e clar că Dragnea vrea să se folosească de această acțiune pentru a verifica cum stă PSD în teritoriu, mai ale sprin prisma scandalului cu Firea.

Și cum să faci acest lucru mai bine decât pe bani publici și, mai ales, atrăgând electoratul cu teme precum ”familia tradițională”? (fie ea și una în care bărbatul are dublul vârstei Irinucăi)

NU particip la referendumul lui Dragnea și al BOR pentru că mi se pare o temă complet falsă, chiar dacă m-am însurat la 24 de ani cu o femeie :) și am un copil, deci sunt pe target. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aș participa, în schimb, la un referendum prin care Constituția să interzică accesul în funcții publice ale unor specimene al căror IQ este sub limita unui elev mediocru de gimnaziu sau al unor șefi de partide care modifică sistemul judiciar al României doar ca să scape de problemele penale personale.

foto: Facebook/Viorica Dancila

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg