image-2015-10-22-20521343-70-narcis-neaga-sef-compania-autostrazi.jpg

În această seară, am asistat la o lecție mai puțin obișnuită în materie de comunicare dată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

CNAIR a emis un comunicat de presă ce are ca subiect o mustrare aplicată de directorul general Narcis Neaga directorului Regional din cadrul DRDP Cluj, Radu Băruță din cauza neimplicării în asfaltarea unui drum național pe DN18B între Baia Mare și Târgu Lăpuș.

Iată comunicatul integral al CNAIR:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Comunicat de presă

12.09.2018

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga cere interventia de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, între Baia Mare și Târgu Lăpuș și îi transmite un avertisment public directorului regional, Radu Băruță!

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga a dispus astăzi intervenția de urgență a DRDP Cluj pe DN 18B, după ce a constatat o gestionare defectuoasă a lucrărilor de întreținere pe sectorul de drum Baia Mare- Târgu Lăpuș, aflat pe raza Secției de Drumuri Naționale - Baia Mare.

" Vreau ca mâine să văd acolo primele camioane cu asfalt și vreau să tratați serios aceste lucrări. Este inadmisibil să lăsați un drum să ajungă în starea asta!" i-a transmis Directorul General al CNAIR S.A., Narcis Neaga, directorului regionalei Cluj, Radu Băruță.

În cadrul discuției, directorul regional Radu Băruță a fost avertizat că va fi destituit din funcție în cazul în care nu înțelege să își ia în serios atribuțiile.

Cu această ocazie, Directorul General al CNAIR S.A. a cerut și suspendarea imediată din funcție a șefului Secției de Drumuri Naționale - Baia Mare, Loghin Mateiaș și cercetarea disciplinară a acestuia, pentru neglijență în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Atribuțiile șefului SDN Baia-Mare, vor fi preluate de astăzi de adjunctul acestuia, Pop Mircea, care trebuie să ia măsuri urgente pentru remedierea situației sectorului de drum național aflat în administrare.”

Acum vine partea interesantă. Domnule Narcis Neaga, pentru că văd că vă implicați extrem de mult și sunteți un director devotat șoferilor amărâți, plătitori de taxe de drum prost gestionate de anumiți directori din subordine, nu vreți să faceți un bine și pentru vecinii dumneavoastră din Prahova și, eventual să spălați rufele tot public?

Aici, la Ploiești, de fapt lângă Ploiești, avem o rușine de sens giratoriu, la intersecția dintre DN1 B și Centura de Est, pe care autoritățile se chinuie să-l amenajeze de vreo 20 de ani. Dați un search pe Observatorul după ”giratoriul rușinii” și aflați tot.

Poate așa ne salvați și pe noi, că văd că vă pricepeți iar ai noștri nu prea. :)

P.S. - ca să nu mai căutați, luați câteva link-uri de aici:

GROPILE DIN GIRATORIUL RUȘINII DIN PLOIEȘTI VOR FI PLOMBATE DIN NOU

MIERCURI ÎNCEP LUCRĂRILE DE ”REMEDIERE” LA GIRATORIUL DE PE DN1B, KM 14+150. NU INTRAȚI ÎN PANICĂ, DESPRE ”GIRATORIUL RUȘINII” NU AU SUFLAT O VORBĂ

ÎN SFÂRȘIT... GIRATORIUL RUȘINII ARE O NOUĂ ÎNFĂȚIȘARE

LICITAȚIE PENTRU UN NOU STUDIU DE FEZABILITATE LA GIRATORIUL RUȘINII DIN PLOIEȘTI

GIRATORIUL RUȘINII DIN PLOIEȘTI, SIMBOLUL NEREUȘITEI ADMINISTRAȚIEI LOCALE

IMAGINEA ZILEI: CUM A FOST ”DECORAT” GIRATORIUL RUȘINII DIN PLOIEȘTI. REACȚIA IJP PRAHOVA

CÂRPELI ÎN GIRATORIUL RUȘINII LA ORE DE VÂRF. TRAFIC DE COȘMAR ÎN BARIERA BUCOV

GIRATORIUL RUȘINII DIN PLOIEȘTI. CNAIR DĂ VINA PE PRIMĂRIE PENTRU DEZASTRUL DE LA IEȘIRE DIN ORAȘ

Sursa foto: Hotnews.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 11 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Se închide circulaţia pe podul de la Agigea