fbpx

tricoaiele.jpg

Am ascultat de câteva ori înregistrarea secvenței din conferința de presă în care Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului vine cu  propunere ”inedită: ”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”. Așa mi-am adus aminte de EBA și ”succesurile” ei.

Așa cum se vede și imaginile de mai jos, omul nu citește după o foaie, așa cum obișnuiește șefa sa pe linie de guvern, Viorica Dăncilă, ci se exprimă liber, într-un cadru relaxat.

Citește și Polițistă, mesaj pentru contribuabili: ”sunt sătulă de pulifricii care-mi plătesc salariul. Au IQ-ul Veoricăi”

Spun asta pentru că jurnaliștii prezenți la o conferință a Federației de Șah nu pot fi unii incomozi, cu tot respectul pentru aceștia, iar CV-ul autorului gafei ar fi trebuit să îl scutească de emoții.

Așa am aflat că domnul cu ”tricoaiele” a fost șef de cabinet de prefect și de președinte de consiliu județean înainte de a devenit secretar de stat.

În aceste condiții, sunt ferm convins că în momentul acela secretarul de stat chiar a crezut că pluralul de la tricou este ”tricoaie”. 

La fel ca și Elena Băsescu cu ”succesurile” ei. Vă mai amintiți? S-a vorbit atât de mult de gafa fiicei președintelui cu un CV mai tare decât al lui Cosmin Butuza, doar a fost europarlamentar, încât forma greșită a pluralului de la succes a devenit folosită intens, de parcă ar fi fost cea corectă.

Ar fi culmea să se întâmple la fel și cu tricoaiele...:)

VIDEO

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg