tricoaiele.jpg

Am ascultat de câteva ori înregistrarea secvenței din conferința de presă în care Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului vine cu  propunere ”inedită: ”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”. Așa mi-am adus aminte de EBA și ”succesurile” ei.

Așa cum se vede și imaginile de mai jos, omul nu citește după o foaie, așa cum obișnuiește șefa sa pe linie de guvern, Viorica Dăncilă, ci se exprimă liber, într-un cadru relaxat.

Citește și Polițistă, mesaj pentru contribuabili: ”sunt sătulă de pulifricii care-mi plătesc salariul. Au IQ-ul Veoricăi”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spun asta pentru că jurnaliștii prezenți la o conferință a Federației de Șah nu pot fi unii incomozi, cu tot respectul pentru aceștia, iar CV-ul autorului gafei ar fi trebuit să îl scutească de emoții.

Așa am aflat că domnul cu ”tricoaiele” a fost șef de cabinet de prefect și de președinte de consiliu județean înainte de a devenit secretar de stat.

În aceste condiții, sunt ferm convins că în momentul acela secretarul de stat chiar a crezut că pluralul de la tricou este ”tricoaie”. 

La fel ca și Elena Băsescu cu ”succesurile” ei. Vă mai amintiți? S-a vorbit atât de mult de gafa fiicei președintelui cu un CV mai tare decât al lui Cosmin Butuza, doar a fost europarlamentar, încât forma greșită a pluralului de la succes a devenit folosită intens, de parcă ar fi fost cea corectă.

Ar fi culmea să se întâmple la fel și cu tricoaiele...:)

VIDEO

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.