marcaje-ploiesti.jpg

Nu sunt un fan al primarului Ploieștiului și nici nu aș avea motive, realizările sale în materie de administrare a orașului fiind modeste, dar în conferința de presă susținută astăzi și transmisă live de observatorulph.ro am asistat la scene penibile.

Primarul Adrian Dobre era certat că refuză plata unor marcaje rutiere de proastă calitate, așa cum edilul a demonstrat pe loc, arâtând jurnaliștilor fotografii cu treceri de pietoni șterse la puțin timp după ce au fost marcate.

Cum s-a ajuns în această situație în care primarul este criticat pentru că refuză plata unor lucrări de proastă calitate?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Viceprimarul Cristian Ganea s-a plâns în presa locală că un consilier al primarului Dobre a verificat pe teren calitatea marcajelor rutiere. 

”Eugen Prună, consilierul primarului Dobre, a mers pe teren să verifice calitatea lucrărilor și a descoperit o serie foarte mare de nereguli. În relitate era vorba despre niște crăpături fine în care nu a intrat vopseaua. Conslierul Prună dorește ca garanția acestor lucrări să fie precum garanția la un frigider, iar după șase luni vopseaua de pe trecerile pentru pietoni să arate exact la fel, ceea ce nu se poate. De exemplu, un pantof pe care îl poți nu mai arată la fel a doua zi”, a declarat viceprimarul Ganea (VIDEO complet AICI)

Astăzi, primarul Ploieștului a prezentat fotografii cu marcajele rutiere șterse la scurt timp după efectuarea acestora, susținând că astfel de lucrări de proastă calitate nu pot fi decontate din bani publici.

Discuția jurnaliști-primar despre problema marcajelor rutiere (de la minutul 26 al înregistrării)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...