fbpx

marcaje-ploiesti.jpg

Nu sunt un fan al primarului Ploieștiului și nici nu aș avea motive, realizările sale în materie de administrare a orașului fiind modeste, dar în conferința de presă susținută astăzi și transmisă live de observatorulph.ro am asistat la scene penibile.

Primarul Adrian Dobre era certat că refuză plata unor marcaje rutiere de proastă calitate, așa cum edilul a demonstrat pe loc, arâtând jurnaliștilor fotografii cu treceri de pietoni șterse la puțin timp după ce au fost marcate.

Cum s-a ajuns în această situație în care primarul este criticat pentru că refuză plata unor lucrări de proastă calitate?

Viceprimarul Cristian Ganea s-a plâns în presa locală că un consilier al primarului Dobre a verificat pe teren calitatea marcajelor rutiere. 

”Eugen Prună, consilierul primarului Dobre, a mers pe teren să verifice calitatea lucrărilor și a descoperit o serie foarte mare de nereguli. În relitate era vorba despre niște crăpături fine în care nu a intrat vopseaua. Conslierul Prună dorește ca garanția acestor lucrări să fie precum garanția la un frigider, iar după șase luni vopseaua de pe trecerile pentru pietoni să arate exact la fel, ceea ce nu se poate. De exemplu, un pantof pe care îl poți nu mai arată la fel a doua zi”, a declarat viceprimarul Ganea (VIDEO complet AICI)

Astăzi, primarul Ploieștului a prezentat fotografii cu marcajele rutiere șterse la scurt timp după efectuarea acestora, susținând că astfel de lucrări de proastă calitate nu pot fi decontate din bani publici.

Discuția jurnaliști-primar despre problema marcajelor rutiere (de la minutul 26 al înregistrării)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg